”SEXUAL REVOLUTION”
jauniešu festivāls 4.-6.03.2011

01.02.2011.

Starptautiskais jauniešu festivāls ”Sexual Revolution. Kaila patiesība par attiecībām” noslēdzies


4.-6. martam Rīgā, kristīgajā centrā ”Labā Vēsts” notikušajā triju dienu starptautiskajā jauniešu festivālā ”Sexual Revolution. Kaila patiesība par attiecībām” piedalījās turpat septiņi tūkstoši jaunieši no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Zviedrijas, Norvēģijas un vēl citām Eiropas valstīm, informē festivāla organizatori.

Festivāla īpašie viesi bija ASV kustības Moral Revolution līderi un komanda. Kopā uz Latviju bija atbraukuši 28 kustības pārstāvji, lai strādātu ar jauniešiem visas festivāla dienas. Kustības dibinātājs Kriss Valotons, jauniešu mācītājs Neitans Edvardsons un kustības direktore Šeilija Gibsa mācīja jauniešiem, kā veidot veselīgas un pareizas attiecības, kā tikt galā ar noraidījumu, kā izprast savu ķermeni un seksualitāti. Jauniešiem bija iespēja piedalīties īpašos semināros, kuros mācīja, kā uzlūkot pretējo dzimumu ar cieņu, kā saskatīt laulībā tās skaistumu un nozīmi un sevī Dieva doto unikalitāti un vērtību, un kā šodienas pasaulē dzīvot balstoties uz vērtībām un nevis emocijām. Īpaši uzrunāti tika arī jauniešu līderi un vecāki semināros par atbildību, garīgo autoritāti un ģimenes institūta nozīmi jauniešu personības izveidē.

Gandrīz četri tūkstoši jaunieši festivālā izmantoja iespēju saņemt īpašas aizlūgšanas un atbildes uz savām problēmsituācijām no Moral Revolution komandas pārstāvjiem.

Festivāla vakaros pielūgsmes koncertus vadīja pasaulē slavenā un jauniešu iecienītā mūsdienu kristīgās mūzikas grupa Jesus Culture. Šī bija viņu pirmā viesošanās reize Austrumeiropā.

Festivāls video tiešraidē tika translēts Igaunijas kristīgajā radio mājaslapā www.pereraadio.com.

Festivāla organizatori izsaka lielu pateicību ikvienam atbalstītājam un sadarbības partnerim šī jauniešiem tik nozīmīgā pasākuma līdzorganizēšanā. Festivāla organizēšanā piedalījās ap 200 brīvprātīgo no dažādām Latvijas nevalstiskajām organizācijām un draudzēm.

Festivāla reklāmas kampaņas laikā publikācijas un reklāmas materiāli tika ievietoti turpat 70 dažādos medijos un portālos. Paldies katram portāla veidotājam un žurnālistam, kas palīdzēja izplatīt informāciju par festivālu gan Latvijā, gan ārvalstīs.

Īpaša pateicība Latvijas tradicionālo konfesiju vadītājiem, Latvijas draudžu mācītājiem un jauniešu vadītājiem, kā arī kristīgajam centram ”Labā Vēsts”, Latvijas Kristīgajam radio, žurnālam Tikšanās, Kurzemes radio, draugiem.lv, Forumcinemas, zupu restorānam ”Tikai karotes”, Fashion For Friends, mūzikas portālam maranathamusic.lv, portālam baznica.info, InternetTV CNL, Atlaižu klubs.lv, Latvijas Evaņģēliskajai aliansei, Sia Holst Energy AB, Kraukļa fondam, Dad Cafe, Essential, Radio 101, portālam Spektrs.com, mūzikas veikalam Randoms, RectusMedia, IK Akmens, kristīgās literatūras veikalam Amnis, Rīgas Piena Kombinātam, ZS Pūre, Ozoliņa konditorijai, Lāču maizei, Latvijas Mūzikas kanālam.

Festivāla seminārus DVD formātā, kā arī jaunāko Krisa Valotona grāmatu ”Morālā Revolūcija. Kaila patiesība par attiecībām” būs iespēja iegādāties kristīgās literatūras veikalā ”Labā Vēsts”.

 


Drukāt

: